Kategoria
ludzie, czasy, obyczaje , podróże w czasie i przestrzeni
Okres historyczny starożytność , średniowiecze
Okres historyczny starożytność , średniowiecze
Kuchnia dawnych Słowian
nakładem autoraRok wydania: 2020
ISBN: 978-83-64886-08-9
Oprawa: miękka
Ilość stron: 324
Wymiary: 150 x 215
Dostępność: Na półce
42.00 zł
Od autora:
"Ta książka to prezentacja kultury kulinarnej. Roślin, mięs, ryb, przypraw, naczyń, narzędzi, itd., itd. To ogromny zasób wiedzy na temat tego, jak żyli nasi Przodkowie, jakie produkty wchodziły w skład ich diety, jak je pozyskiwali, jak przechowywali. Zapraszam do lektury..."
"Ta książka to prezentacja kultury kulinarnej. Roślin, mięs, ryb, przypraw, naczyń, narzędzi, itd., itd. To ogromny zasób wiedzy na temat tego, jak żyli nasi Przodkowie, jakie produkty wchodziły w skład ich diety, jak je pozyskiwali, jak przechowywali. Zapraszam do lektury..."
Klienci, którzy oglądali tą książkę oglądali także:
• Słowiańskie wróżby i wyrocznie
• Księga ofiar
• Dowódcy 1 Pułku Ułanów Krechowieckich im. płk. Bolesława Mościckiego
• Polska bez cudów Historia dla dorosłych
• Kuchnia Pałucka
• Kurierka Historia kobiety, która mogła zatrzymać Holocaust
• Kuchnia Słowian czyli o poszukiwaniu dawnych smaków
• Survival ABC przetrwania w mieście
• Zagadkowy Kolekcjoner. Marian Haber - ziemianin, marszand, celebryta
• Sandomierskie żywoty średniowiecznych władców Polski -
• Księga ofiar
• Dowódcy 1 Pułku Ułanów Krechowieckich im. płk. Bolesława Mościckiego
• Polska bez cudów Historia dla dorosłych
• Kuchnia Pałucka
• Kurierka Historia kobiety, która mogła zatrzymać Holocaust
• Kuchnia Słowian czyli o poszukiwaniu dawnych smaków
• Survival ABC przetrwania w mieście
• Zagadkowy Kolekcjoner. Marian Haber - ziemianin, marszand, celebryta
• Sandomierskie żywoty średniowiecznych władców Polski -